Oma blogiluettelo

maanantai 30. joulukuuta 2013

Ostoksia

Jouluihmiset voisivat siirtyä Pietariin ja jatkaa täällä  juhlasesonkia sillä suuri juhla on vasta edessä.

 Joulushoppailijat täyttävät liikkeitä, ihmisiä kiiruhtaa kotiin joulukuusta kantaen ja vaatimattomamman  version joulupuusta saa kuusen - ja männynoksia kauppaavilta mummoilta metroaseman  liepeiltä.

Tämä päivä kului tietokoneongelman ratkomiseen. Etsin halpaa ja hyvää ja alkuperäistä laturia Ipadiin ja lopulta kaupat syntyivät pienessä kivijalkakaupassa kotikulmilla. Ehdoista täyttyi ensimmäinen ja aikaa ja voimia kului asiaa setviessä.

Voimien palauttamiseksi georgialaiseen Kuvshin-ravintolaan Srednyj Prospektille - siis edelleen ihan kotinurkilla: lobbiota ( vihreitä papuja, saksanpähkinöitä, valkosipulia ja yrttejä lämpimänä soseena), munakoisoa , lammastseburekkeja ja 100 grammaa vodkaa kauniissa lasikarahvissa. Ja vielä hyvää ja ystävällistä palvelua.

Sateessa kotiin, portin salainen koodi jonka jokainen arvaa kahdesta kuluneesta näppäimestä, alaovi, yläovi ja sisään lämpimään.Huomenna on uusi päivä, vuoden viimeinen ja mietittävänä monta venäläistä uskomusta hyvän onnen takaamiseksi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti