Oma blogiluettelo

torstai 5. helmikuuta 2015

Calle Sebastian Padron Acosta
Toinen aamu Puerto de la Cruzissa.Täällä herää aikaisin lintujen ääniin. Talon edessä on paljon puita ja tiheitä pensaita, lintujen piilopaikkoja. Asunnossa on niin hiljaista, että jo epäilen ovatko naapurit ollenkaan espanjalaisia vai äänettömiä eläkeläisiä Suomesta. Toisaalta jo eilen minua tervehti ystävällinen naapuri aamutakissaan ja se ei aina ole tapana suomalaisessa kerrostalossa.

Vielä on aikaista ja pimeää, aikaa ihmetellä: eikö Teneriffalla olekaan ikuinen kesä? Lattiat jääkylmiä, kuumassa suihkussa ei kannata aikailla sillä lämmintä vettä ei riittäisi seuraavalle, yöksi on askarreltu ihan itse kuumavesipullo kylmiä jalkoja lämmittämään. Ja säätiedotus sisältää varoituksen kylmästä aallosta, kymmenen seuraavaa päivää eivät näytä yhtään paremmilta.

Lisää vaatteita ja uusia suunnitelmia. Turisti-infon virkailija oli uuvuttavan perusteellinen ja kopioi minulle koko helmikuun kulttuuritarjonnan. Aionkin aloittaa jo tänään Timanfaya-salin Por derecho-nimisellä flamenco-esityksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti