Oma blogiluettelo

tiistai 15. syyskuuta 2015

Pionerskaya 50


Jääkaappia täydennetty - leipää, juustoa, omenoita, kirsikkahilloa, kahvia, suklaavohveleita ja maitoa. Valion maitoa ei löytynyt, mutta  tässä kaunis pullo venäläistä maitoa. Diksin hyllyille varmasti jo kaivataan tuttua ja turvallista Valio-tölkkiä.

Petrogradskajan kaupunginosa, aivan Pikku-Nevan rannalla. Ja ihan erilaisessa asunnossa kuin aiemmin: uuden kerrostalon seitsemännessä kerroksessa, aidan ja porttien ja turvamiesten suojassa. Tämä vaatii hieman totuttelua. Näkymät ovat kuitenkin hienot.

Airbnb-asunto täytti toiveet, tilavaa ja kaunista. Ljubov esitteli asunnon, silitti odotellessamme vielä viimeiset lakanat ja kertoi asunnon kuuluvan Portugalissa asuvalle tyttärelle. Tytär muutti Portugaliin miesystävän luo, pari järjesteli häitä, mutta  kolme päivää aiemmin sulhanen kuoli auto-onnettomuudessa. Tytär ei halua palata ja nyt asunto on vieraiden käytössä. Ljubov oli surusilmäinen venäläinen äiti. Oma  kielitaitoni on harmillisen ruostunut, mutta monta asiaa ehdimme Ljubovin kanssa selvitellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti